Dit was een grote klap en verlies voor zijn naasten en familieleden, maar ook voor het kleine PES-bestuur. Voorlopig zijn de activiteiten gestopt. De ledenvergadering kon vanwege de Coronacrisis niet doorgaan en talloze zaken waaronder de nodige kascontroles staan in de koelkast.
PES Bestuur Het huidige PES-bestuur is officieel een Interimbestuur met volmacht van de PES-leden. Het termijn van het zittende bestuur is reeds lang verstreken, maar er konden geen nieuwe bestuursleden gevonden worden. Inmiddels is voorzitter Anton Salakory ,helaas tijdens zijn vakantie in Wassu overleden.
Tegenwoordig is het doel een beetje voorbij gestreefd, er wordt nog wel financiele steun verleend aan haar leden bij overlijdensgevallen, maar de verenigings activiteiten staan al lang op een laag pitje. Wel wordt nog steeds naar Wassu gekeken en hulp bij grote nood verleend.
De PES De PES is een vereniging van Wassufamilies in de vorige eeuw opgericht omdat toendertijd de Wassunezen over heel Nederland verspreid woonden. Het grootste doel was elkaar te ondersteunen waar dit mogelijk was, vooral bij sterfgevallen.
PES SECRETARIAAT Contact PES: P.E.S. p/a Mien Tuny Kennemerlandlaan 44 5682 AR Eindhoven Tel. 06-27261454 / Ook voor aanmeldingen en inschrijven als PES-lid
Nieuwjaarsborrel 2020
PES Bestuur Het huidige PES-bestuur is officieel een Interimbestuur met volmacht van de PES-leden. Het termijn van het zittende bestuur is reeds lang verstreken, maar er konden geen nieuwe bestuursleden gevonden worden. Inmiddels is voorzitter Anton Salakory ,helaas tijdens zijn vakantie in Wassu overleden. Dit was een grote klap en verlies voor zijn naasten en familieleden, maar ook voor het kleine PES-bestuur. Voorlopig zijn de activiteiten gestopt. De ledenvergadering kon vanwege de Coronacrisis niet doorgaan en talloze zaken waaronder de nodige kascontroles staan in de koelkast.
PES / Perkumpulan anak2 Erihatu Samasuru De PES is een vereniging van Wassufamilies in de vorige eeuw opgericht omdat toendertijd de Wassunezen over heel Nederland verspreid woonden. Het grootste doel was elkaar te ondersteunen waar dit mogelijk was, vooral bij sterfgevallen. Tegenwoordig is het doel een beetje voorbij gestreefd, er wordt nog wel financiele steun verleend aan haar leden bij overlijdensgevallen, maar de verenigings activiteiten staan al lang op een laag pitje. Wel wordt nog steeds naar Wassu gekeken en hulp bij grote nood verleend.
PES SECRETARIAAT Contact: PES p/a Mien Tuny, Kennemerlandlaan 44, 5682 AR, Eindhoven. Tel : 06-27261454 / OOk voor aanmelding en inschrijven als PES lid
Nieuwjaarsborrel 2020