Je Moeder blijft je Moeder, zo eigen en vertrouwd. Je wilt haar niet graag missen omdat je van haar houdt. Maar eens komt de dag dat je haar moet laten gaan. Je verstand zegt dat het goed is maar in je ogen blinkt een traan.
Op 13 augustus 2019 is mama Lies Timisela-Johannes  ‘s ochtends vroeg overleden in het verzorgingstehuis Rietveld Activite. Mama Lies ligt opgebaard in de aula van uitvaartcentrum Kramer, gelegen aan de Nassaustraat 32 te Alphen aan den Rijn. Ingangszijde Javastraat. Bezoekuren ‘s middags 14.00 uur tot 17.00 uur en ‘s avonds 19.00 uur tot 21.00 uur. Hier zal zij tot woensdag te bezoeken zijn. De troostdienst zal op Donderdag 15 augustus om 20.00 uur in de kerk Lachai Roi plaatsvinden, gelegen aan de Dennenlaan 12 te Alphen aan den Rijn in de Molukse wijk. Opvrijdag is de teraarde bestelling . De kerkdienst begint dan om 10.00 uur, waarna om 12.30 u we met mama Lies richting Oosterbegraafplaats gaan, waar om 13.00 uur de begravenis zal plaatsvinden. Na de begrafenis bent u uitgenodigd om in stichtingsgebouw Kaju Putih gelegen naast het kerkgebouw, samen met ons een maaltijd te nuttigen.
Overlijdensbericht mama Lies Timisela-Johannes, Alphen a/d Rijn
Overlijdensbericht mama Lies Timisela-Johannes
Je Moeder blijft je Moeder, zo eigen en vertrouwd. Je wilt haar niet graag missen omdat je van haar houdt. Maar eens komt de dag dat je haar moet laten gaan. Je verstand zegt dat het goed is maar in je ogen blinkt een traan.
Op 13 augustus 2019 is mama Lies Timisela-Johannes  ‘s ochtends vroeg overleden in het verzorgingstehuis Rietveld Activite. Mama Lies ligt opgebaard in de aula van uitvaartcentrum Kramer, gelegen aan de Nassaustraat 32 te Alphen aan den Rijn. Ingangszijde Javastraat. Bezoekuren Aula  ‘s middags 14.00 uur tot 17.00 uur en ‘s avonds 19.00 uur tot 21.00 uur. Hier zal zij tot woensdag te bezoeken zijn. Troostdienst: De troostdienst zal op Donderdag 15 augustus om 20.00 uur in de kerk Lachai Roi plaatsvinden, gelegen aan de Dennenlaan 12 te Alphen aan den Rijn in de Molukse wijk. Begrafenis: Op vrijdag is de teraarde bestelling . De kerkdienst begint dan om 10.00 uur,  waarna we om 12.30 u met mama Lies richting Oosterbegraafplaats gaan, waar om 13.00 uur de begravenis zal plaatsvinden. Na de begrafenis bent u uitgenodigd om in stichtingsgebouw Kaju Putih gelegen naast het kerkgebouw, samen met ons een maaltijd te nuttigen.